Open dag 2021

Op zaterdag 13 maart 2021 staat onze open dag in de agenda! Elk jaar verheugen wij ons op deze dag, op de gezelligheid van (nieuwe) ouders en kinderen in de school en op de nieuwsgierige vragen die we krijgen. Maar hoe graag we het ook zouden willen, helaas kunnen we de deuren van onze school dit jaar niet voor u openen... Dat is heel jammer, maar wij kijken liever naar wat we wél kunnen. En dat is: ouders digitaal voorzien van de nodige informatie! Dit jaar doen we dus een zogenoemde DIGITALE OPEN DAG!

* Deze pagina en de webpagina's waarnaar verwezen wordt, worden de komende tijd nog bijgewerkt. Mist u informatie? Grote kans dat dit binnenkort nog wordt aangevuld. 

Inschrijven digitale rondleiding

Via Google Meet nemen we u mee in onze school. Eén van de leerkrachten geeft u een persoonlijke digitale rondleiding! Tijdens deze rondleiding laten we u de school zien en laten we enkele leerkrachten in hun eigen lokaal aan het woord. Uiteraard kunt u tussendoor ook gewoon vragen stellen. Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor een digitale rondleiding. U kunt kiezen uit vier tijdsblokken tussen 10.00 en 12.00 uur. Inschrijven gaat via datumprikker en kan tot woensdag 10 maart. 

Na inschrijving ontvangt u van ons een persoonlijke link waarmee u op zaterdagochtend 13 maart kunt deelnemen aan de rondleiding. Gewoon, lekker makkelijk, vanaf uw eigen bank of keukentafel. En natuurlijk zien we ook graag uw kind in beeld verschijnen! Mocht u nog vragen hebben over de digitale rondleiding, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Zoekt u een school voor uw kind(eren), maar bent u op 13 maart niet in de gelegenheid? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op en dan maken we een andere afspraak!  

Meer informatie over onze groepen

De St. Jozefschool is een gezellige, kleinschalige dorpsschool en wordt dagelijks bezocht door ongeveer 210 leerlingen. Onze school heeft acht groepen waarvan twee kleuterklassen en er werken 20 leerkrachten. De school is gevestigd in een authentiek, monumentaal pand met een geweldige buitenspeelplaats. In elke groep proberen wij kinderen handvatten aan te reiken die hen houvast geven in hun dagelijks leven. Elk kind mag er zijn en is welkom op onze school!

De pagina's over onze groepen worden de komende tijd nog verder aangevuld dus houd onze website in de gaten voor meer informatie!

Video St. Jozefschool

Onlangs is RTL bij ons komen filmen voor het programma 'Onderweg naar de regio'. Dit fragment is erg leuk geworden en willen we dan ook graag met u delen! 

Opvang

Bij de St. Jozefschool werken we voor de voorschoolse opvang en de naschoolse opvang samen met Kindercentrum ’t Kickertje en BSO Maxi (Harlekijn). Kinderen die gebruik maken van voorschoolse opvang worden tussen 8.30 en 8.45 uur door de pedagogisch medewerkers van de bso veilig naar school gebracht. Kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang worden om 15.15 uur door de pedagogisch medewerkers opgehaald. 

In ons gebouw is ook peuterspeelzaal Iniminie (Harlekijn) gevestigd. Hier komen kinderen vanaf 1,5 jaar en leren in een veilige omgeving in groepsverband met elkaar te spelen. Ook wordt al wat aandacht besteed aan voorschoolse educatie.

Schoolgids

Wij kunnen ons voorstellen dat u als oriënterende ouder graag meer wilt weten over onze school. Wij verwijzen u dan ook graag naar onze schoolgids. In de schoolgids staat vooral algemene en praktische informatie, maar we geven ook inzicht in de ambities van ons onderwijs.

Oudervereniging (OV)

Bij de St. Jozefschool hebben we actieve ouders die helpen bij diverse activiteiten. De oudervereniging heeft hier een leidende rol in. De oudervereniging probeert bij diverse activiteiten hulp te bieden in financiële zin of in de vorm van persoonlijke inzet. Jaarlijks vraagt de OV om een vrijwillige ouderbijdrage waarmee we leuke activiteiten en uitjes voor de kinderen kunnen organiseren. Hiervoor is binnen het budget van school onvoldoende ruimte. Denk bijvoorbeeld aan museumbezoek, Sinterklaas, Kerst, Koningsspelen, toneelvoorstellingen, gastlessen, schoolreis, etc. Deze extra activiteiten worden erg gewaardeerd door leerlingen en ouders.