Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet!

Wat een geweldig Sinterklaasfeest hadden we vandaag! Wat waren we blij dat Sinterklaas, ondanks alle maatregelen, toch een bezoekje kon brengen aan de lieve kinderen van de St. Jozefschool.

Terwijl de kinderen de longen uit hun lijf zongen en er wat spetters uit de lucht kwamen, kwamen Sinterklaas en twee Pieten het schoolplein op! Jaaaaaaaaa, wat waren we blij om ze te zien! Omdat Ozosnel nog steeds niet terecht is, hadden de pieten een bakfiets ‘geleend’ uit de tuin van twee leerlingen. Ze moesten van Sinterklaas snel de bakfiets weer teruggeven en de kinderen kregen een extra handje strooigoed van de pieten.

Daarna ging Sinterklaas naar het Notenschip waar de kinderen van de onderbouw nog wat kunstjes, liedjes en dansjes mochten laten zien. Sinterklaas genoot van alle blije kinderen en hun mooie zangkunsten. Dan was er ook nog de geheimzinnige schatkamer van Sinterklaas. Het lokaal was sinds woensdag al geblindeerd en er hing een gedicht van Sinterklaas op de deur. In deze schatkamer bleken de cadeaus te liggen en daar mochten de kinderen vandaag een cadeautje uitzoeken.

Aan het einde van de dag ging iedereen, kinderen en leerkrachten, moe maar voldaan naar huis. Maar wat was het LEUK!!