Sponsorloop en Uitblink tentoonstelling water

Wat hebben de kinderen zich vrijdag 12 april ingezet. Ze hebben echt heel hard gerend. Wat een feest was het en wat een heerlijk "Jozef" gevoel! Fijn dat er zoveel ouders, opa's, oma's en andere belangstellende ons kwamen aanmoedigen. Via deze weg bedanken wij nogmaals alle ouders die hebben geholpen, Koornneef voor het bedrukken van de hesjes en het Cleanupteam voor de mooie flessen voor de kinderen.
Wij hebben ervan genoten en kijken terug op een fantastische ochtend. De kinderen hebben tot volgende week vrijdag 19 april de tijd om al het sponsorgeld op te halen en op school in te leveren

Sponsorloop 12 april 2024

Op 12 april organiseert het schoolpanel (samen met de juffen) een sponsorloop voor het goede doel (Vastenactie en Blue bottle). Alle leerlingen hebben hun sponsorloop formulier meegekregen.

Wat is de bedoeling?
De kinderen gaan rondjes rennen om de school en de vijver. U kunt de route bekijken in de bijlage. De kinderen kunnen zich laten sponsoren door middel van een vast bedrag, een bedrag per rondje of door statiegeld flessen in te zamelen. De statiegeldflessen kunnen de kinderen nu al inleveren in de dozen bij de klassen.

Daarnaast zamelen we oude plastic drinkbekers of bidons in (welke niet meer worden gebruikt). Deze gooien de leerlingen tijdens de sponserloop in een 4 meter hoge blue bottle. Om ervoor te zorgen dat op 12 april alle kinderen een oude drinkbeker of bidon in de bottle kunnen gooien, kan iedereen oude bidons en plastic bekers alvast inleveren in de klas. In ruil hiervoor krijgen alle kinderen, na de sponserloop, een RVS beker met antilek drinktuit. Na deze dag hebben alle kinderen een goede drinkbeker die zij tijdens de schooldag mogen gebruiken.

Want vanuit de gedachten nee tegen plastic! willen wij u vragen geen plasticpakjes meer mee tegeven naar school.